Recension av AnonymFlirtKontakt

Apr 25, 2019

Introduktion

Det här är en dejtingsajt som välkomnar människor med alla sexuella läggningar. Startsidan innehåller inga erotiska bilder och är enkelt uppbyggd. Sajten grundades år 2016 och har sedan dess vuxit i popularitet. Sajten ingår i ett nätverk och alla sajter i nätverket delar på samma databas med profiler. Du kan inte se andra profilen innan du blir medlem. Att registrera sig är dock enkelt och gratis. Ett tjugotal olika fält ska fyllas i innan registreringen är klar. I dag registrerar sig ett hundratal nya personer på sajten varje vecka, och oavsett vad du letar efter kan du finna det hos AnonymFlirtKontakt.

Fördelar och nackdelar

Precis som alla andra dejtingsajter har också AnonymFlirtKontakt fördelar samt nackdelar.

FördelarNackdelar
  • Flera sökkriterier att använda

  • Enkelt att betala

  • Snabba svar

  • Lätt att registrera sig
  • Ingen möjlighet att prova sidan innan registrering

  • Ingen gratisperiod eller gratis meddelanden

  • Flirtar och meddelanden kostar pengar

  • Ingen mobilapp

Hur fungerar sajten?

När du registrerar dig på sajten är själva processen enkel att gå igenom. Det är inte nödvändigt att ange sitt fulla namn. Du behöver dock fylla i vilket kön du tillhör, samt vilket eller vilka kön du är intresserad av, ett smeknamn samt en e-mail adress. Efter det verifierar du din mail och kan börja skapa din profil. Att skapa profilen är lätt och du kan ladda upp bilder på dig själv. Du kan också fylla i uppgifter om hur du ser ut, vad du arbetar inom och vilka drag du föredrar hos en person men det är inte obligatoriskt. Med tanke på att sajten är så pass enkel att hantera passar den alla.

Åsikter

Vi gillar att användaren själv kan ange preferenser och sätta bilder på det från ett mindre galleri. Man kan också markera profilbilder man gillar lite extra mycket. När man har skapat en profil kan man inte heller dölja sina bilder för vissa personer utan alla personer kommer att se hur man ser ut och även det gillar vi.

Visit AnonymFlirtKontakt

Användbara tips för män

När det gäller män kan det vara klokt att ladda upp många bilder i olika situationer. Då kan kvinnor lämna gillningar när de gillar vad de ser.

Användbara tips för kvinnor

På den här sajten kan man varje dag svara på en ny fråga om dejting och preferenser. Som kvinna kan det vara en god idé att svara på den samtidigt som man också laddar upp några nya bilder på sig själv eller på sådant man gillar. De här frågorna kan vara utmärkta sätt att starta en diskussion på och man kan dessutom välja att jämföra sina svar mot andras.

Speciella funktioner

Hos AnonymFlirtKontakt kan du också ange olika erotiska preferenser och sända samt motta erotiska bilder. När det gäller de erotiska preferenserna kan du bland annat välja mellan romantiskt, vild, experimentell och så vidare.

Vad erbjuds gratis och vad får premiummedlemmar?

Att registrera sig och starta ett konto är helt gratis hos AnonymFlirtKontakt. Du kan sedan ta emot meddelanden, gillningar, ladda upp bilder, ändra din profil och mycket annat helt gratis. Du kan också få meddelande via mejl om någon skickar ett meddelande till dig. Du kan genom det här se hur sajten fungerar med mera. Men om du vill kunna kommunicera måste du betala.

Vad får man som betalande medlem?

Hos AnonymFlirtKontakt betalar man inte för att vara premium en viss tid eller liknande. Här betalar man för att köpa krediter. Som medlem kan man köpa enstaka kredit eller paket med upp till 300 sådana. Det kostar en kredit att skicka ett meddelande, eller en flirt till en person. Köper man en kredit kostar den 15 kronor och ett paket med 300 krediter ger ett pris på 11,67 kronor per kredit.

Säkerhet och borttagande av profil

Hos AnonymFlirtKontakt granskas både bilder och profiler noga. Det gör att risken för fejkprofiler med mera minskar. Men ibland kan det hända. Då kan en medlem enkelt kontakta kundtjänsten via ett formulär på hemsidan. Om man vill ta bort sin profil och sitt konto kan man som inloggad göra det direkt på sin servicesida. Profilen tas bort direkt och lösenordet måste anges. När profilen tas bort försvinner både bilder, matchningar, krediter och meddelanden vilket kan vara bra att komma ihåg.

Vårt Betyg