Att dejta sexigt: Casual dating

Sep 17, 2018

Plattformar för att hitta sex online har funnits lika länge som internet. Så länge det finns bilder på nätet som visar naket och hud, kommer det alltid att finnas sugna tjejer och killar som klickar på dem. Casual dating är något annat, det skiljer sig från den gamal sortens sidor eftersom det tilltalar både män och kvinnor och på båda sidorna av skärmen.

En vanlig tanke är att kvinnor alltid letar efter den rätte. Den där prinsen som plötsligt dyker upp och då allt bara stämmer, och sen kan de leva lyckliga i alla sina dagar. Eller? Helt fel!

Visst, många kvinnor drömmer väl precis som män om kärlek och romantik, men det finns gott om tjejer som inte har något intresse av att binda sig till bara en man, eller för den delen någon vilja att gifta sig. Det finns massor av kvinnor som uppskattar att vara singel och som inte har någon lust att slå sig till ro. Och världen börjar komma ikapp; idag är det socialt accepterat med ensamstående kvinnor som spännande och egensinniga singelliv! Numera är inte bara män utan även kvinnor fria att uttrycka sig sexuellt, och de flesta kan utan problem välja en sexig partner för natten, även om han eller hon inte är någon perfekt livspartner.

Enligt den internationella casual dejting-sidan C-Dates ”Casual Dating Study”, har 46% av de tillfrågade kvinnorna haft någon form av ”no-strings-attached” sex (t.ex. en KK eller ett engångsligg) och 36% av de kvinnliga deltagarna har till och med haft sex med en fullkomlig främling!

Samtidigt som sex ska vara kul och enkelt, så är det ju knappast skäl för att inte vilja ha det bästa när du söker efter en sexpartner. Och det är där casual dating kommer in i bilden. C-date erbjuder äventyr och låter män och kvinnor att hitta precis rätt person för att uppfylla sexuella fantasier och krydda tillvaron och sexlivet. Sidan liknar en traditionell online dating-service. Nya medlemmar får fylla i ett frågeformulär, ange hur deras önske-sexpartner bör se ut, och vilka sexuella preferenser eller fantasier han eller har och vill uppfylle. Med hjälp av sökning i en avancerad databas väljer man sedan ut profiler som passar dig, och som uppfyller alla dina önskningar och kriterier. Prova idag!